TPOok!

 
Video

Video – Woningoverval Amsterdam, daders bonden kinderen vast en plunderden hun spaarpot

Vader moest geopereerd worden aan zwaar oogletsel

AT5 besteed in opsporingsprogramma Bureau 020 aandacht aan een woningoverval op 26 mei 2017 aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West. Vier mannen dringen de woning binnen, binden vader, moeder en drie kinderen vast en plunderen de woning, inclusief de spaarpotten van de kinderen. Een vierde kind weet zich tijdens de overval te verstoppen.

De vader is zo zwaar mishandeld, dat hij moet worden geopereerd aan oogletsel. De politie wil graag weten wie deze vier daders zijn, via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000:

 

Als het filmpje niet gaat spelen nadat u op het driehoekje in het midden heeft geklikt moet u ergens anders behalve op het driehoekje klikken. Dit ligt niet aan ons maar aan het feit dat gesubsidieerde regiozenders het in 2017 nog altijd niet voor elkaar krijgen gewoon een fatsoenlijke player te gebruiken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.