Binnenland

‘Recht’spraak: slechts tot 8 maanden jeugddetentie geëist voor gruwelijke groepsverkrachting

Tegen 2 verdachten van 15 die ook andere vrouwen aanrandden, ook voorwaardelijke jeugdTBS geëist

Tegen de 15-jarige tweeling en de 16-jarige medeverdachte die een vrouw in haar auto hebben groepsverkracht is een strafeis uitgesproken door het OM. De zaak tegen de donkergetinte verdachten, die op bewakingsbeelden te zien waren, vond achter gesloten deuren plaats vanwege hun leeftijd.

Het OM eiste voor de groepsverkrachting 8 hele maanden jeugddetentie tegen de verdachten. De tweelingbroers, die ook nog meerdere minderjarige meisjes aanrandden, hoorden ook voorwaardelijke jeugd-TBS tegen zich eisen. Let wel, dit is dus de eis van het OM, de uiteindelijke straf kan en zal vanwege achtergronditis, trial by media, jonge leeftijd van de verdachten, de kleur van de auto van het slachtoffer, de weersomstandigheden, discriminatie, een vormfout, drie maal etnisch profileren en een zielig verhaal van de ouders vermoedelijk dus lager uitvallen. Uiteraard met aftrek van voorarrest en wat dies meer zij.

Een groepsverkrachting door drie man, waarbij de individuele strafeisen opgeteld krap 2 jaar bestrijken. Nederland, 2017.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.