Buitenland

Wijk in Parijs waar vrouwen straat niet meer op durven? ‘Racisme! Stigmatisering!’

21-05-2017 16:34

 

“Tegelijkertijd zijn tegendemonstraten afgekomen op de protesten van vrouwen in Parijs afgelopen vrijdag. Ze willen de ‘racistische manipulatie’ bestrijden, zo tekent Le Parisien getuigenverklaringen op. Sommige tegendemonstranten zijn linkse activisten die met vluchtelingen uit de betreffende wijk werken. Zij zeggen tussen de regels van de door vrouwen opgestelde petitie een ‘stigmatisering van van bepaalde bevolkingsgroepen’ te lezen.”

 

Weet u nog, die ene wijk in hartje Parijs waar vrouwen niet meer de straat op durven, laat staan in kort rokje of alleen, door een teveel aan criminele en/of allochtone alleenstaande mannen die vrouwen haten? Daar werd vrijdag gedemonstreerd door boze vrouwen. Zij hebben een petitie opgesteld en eisen hun straten terug.

Maarja, dat mág natuurlijk niet van linkse ‘anti-racisten’. Want zeggen dat je vrouwonvriendelijk wordt behandeld door jonge mannen die meestal (maar, expliciet benadrukt door veel van de getroffen vrouwen, lang niet altijd) van Noord-Afrikaanse/islamtische afkomst zijn is ‘het stigmatiseren van bevolkingsgroepen’.

Kortom: als het aan extreem-links Parijs ligt dan nog liever openlijke middeleeuwse vrouwenhaat op de straten dan openlijk realisme. Je moet wat over hebben voor het gedroomde multiculturele ideaal natuurlijk.

 

Demonstrerende inwoners worden uitgescholden voor ‘racisten’:

 

‘Bravo voor het links fascisme!’ Inwoners zijn boos na te zijn uitgemaakt voor ‘racisten’: