Voorbij het eigen gelijk
 
 
Buitenland

Dodental rampflat Londen nu 17, zal vermoedelijk nog stijgen

Nog veel vermisten

Het aantal mensen dat woensdag om het leven is gekomen door de enorme brand in een Londense torenflat met 120 appartementen is gestegen naar zeventien. Dit heeft de politie van de Britse hoofdstad donderdag gemeld. Eerder werden twaalf doden gemeld.

Gevreesd wordt dat het dodental verder zal stijgen, omdat het lot van een heleboel mensen die in het flatgebouw woonden, niet bekend is. Er liggen nog 37 gewonden in ziekenhuizen, onder wie zeventien mensen die er ernstig aan toe zijn.

Lees ook:

‘Bewoners riepen om hulp’ bij megabrand in Londense flat, zeker al 30 gewonden

Al jarenlang klachten over veiligheid van bewoners Londense rampflat

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.