TPOok!

 
Video

Video- Powned-verslaggever geslagen en bedreigd op beruchte Fort Oranje-camping

Bewoners gaan door het lint, Dennis blijft netjes

“Pleur op stelletje kankermongolen. Stoppen met filmen! Jij krijgt dalijk zo’n kankerhoek op je kankerbek! Camera uit en oprotten”, klonk het tegen Powned-verslaggever Dennis Schouten. Campingeigenaar en beruchte Rotterdamse huisjesmelker Cees Engel maakte vervolgens nog een spugende beweging naar Schouten. Powned’s Dennis kwam er filmen omdat de eigenaar maar liefst 5 miljoen euro belastinggeld meeneemt uit het faillissement.

Waarom de bewoners geweld gebruiken wordt niet duidelijk.

Waarom nieuwsdienst ANP meldt dat Powned ‘op een voor de omroep gebruikelijke, provocerende manier verhaal kwam halen’, terwijl duidelijk te zien is dat de verslaggever vragen stelt, niemand aanraakt, fysiek contact vermijdt en beleefd blijft, is ons ook een raadsel.

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.