TPOok!

 
Binnenland

Jeugd in Haagse Schilderswijk bekogelt agenten, schreeuwt Allah akbar

Na aanrijding waar een politiebusje bij betrokken was

Na een aanrijding in de Haagse Schilderswijk in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben jongeren rellen geschopt rond de plaats van het ongeval. Het ongeluk gebeurde omstreeks half twaalf op de kruising tussen de Vaillantlaan en de Hobbemastraat. Het politiebusje belandde daarbij op de zijkant op de weg. De bestuurder van de andere auto is naar het ziekenhuis gebracht, de agenten raakten lichtgewond.

Toen de politie het kruispunt afzette voor onderzoek, kwamen er ‘jongeren’ Allah akbar roepen, stenen gooien, rellen en zelfs een WC-pot kapotsmijten. Door het verruimen van het afgezette gebied en de inzet van extra mensen, de lange lat en honden, kon de politie de rust doen weerkeren en het onderzoek en opruimen hervatten.

Er zijn geen arrestaties verricht.

Regio15.nl heeft video en foto van de ‘jongeren’ in de ‘maand van bezinning.’

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.