Voorbij het eigen gelijk
 
 
Binnenland

Woedende babyboomer bedreigt Bredase kinderen met mes

Want kinderen zouden park vervuilen, man later aangebouden

Tags: , ,

Een zestigjarige man heeft in Breda vier kinderen bedreigd met een mes en een fietsband lek gestoken. Hij zou in een park ruzie hebben gekregen met de drie tieners van twaalf en een tiener van dertien.

Volgens de kinderen werden ze door de man weggejaagd van een veldje in het park. Ze mochten daar niet van hem verblijven, omdat jongeren het veld zouden vervuilen. Toen de kinderen zeiden dat het park van de gemeente was en dus voor iedereen, werd de man boos. Hij verjoeg de kinderen, maar toen ze in zijn ogen niet snel genoeg vertrokken, haalde hij een mes te voorschijn en hield dit dreigend omhoog. Daarna stak hij één van de banden lek van een fiets, met de boodschap dat de kinderen hier nooit meer in het park moesten komen.

De man is later opgepakt door de politie.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.