Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Buitenland

Moskeeganger aanslag Londen toch overleden na te zijn geramd door terreurbusje

Eerst werd gedacht aan hartaanval

Tags: ,

De 51-jarige man die maandag de dood vond bij een terreuraanslag in de buurt van een moskee is toch overleden aan de gevolgen van de aanrijding met het ‘terreurbusje’. Dat heeft de politie in Londen donderdag bekendgemaakt

Er bestond lange tijd twijfel over de precieze doodsoorzaak, de man lag al op de grond en zou een hartaanval hebben gehad, zo verklaarden ooggetuigen. Onderzoek van de politie heeft nu uitgewezen dat de man overleden is aan zijn verwondingen die hij opliep doordat een 47-jarige man met een bestelbus op hem inreed.

Bij deze aanslag vielen elf gewonden, twee van hen liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.