Binnenland

Amsterdam Bos en Lommer wetteloze enclave; tuig heerst, bewoners bang

24-06-2017 13:07

Beide stadsmedia van Amsterdam, AT5 en het Parool, besteden vandaag aandacht aan de no-go area voorheen bekend als Bos en Lommer. De wijk wordt geteisterd door ‘jongeren’ met zware criminele antecedenten. De ‘boefjes’ terroriseren de wijk vanuit een eethuis genaamd Oujda. Ze hangen rond en intimideren buurtbewoners, die uit angst voor de ‘jongeren’ geen aangifte doen en niet met media en politie durven praten over de brandstichting op een kinderboerderij: “We merken dat een aantal mensen gezien heeft wat er gebeurde op de kinderboerderij, maar ze doen geen aangifte. Men is bang voor wraakacties.”

Er gingen deze week in de Bo-Lo area al twee politiewagens in vlammen op, er zijn veel overvallen op winkels en er worden ruiten ingegooid. De buurt is al jaren in handen van straattuig, dat zich concentreert op en rond de Bestevaerstaat. Leden van deze zogenaamde Bestevaergroep zouden verantwoordelijk zijn voor de overvallen. In 2010 werd juwelier Fred Hund doodgeschoten, daarvoor werd 1 persoon uit de groep veroordeeld maar hij weigerde de naam te noemen van de tweede dader. Die loopt dus nog gewoon vrij rond in Bos en Lommer.

De politie staat machteloos tegenover de ‘jongeren’, die veelal onherkenbaar met petjes en capuchons op rondlopen. Bovendien moet de politie bij iedere aanhouding en preventieve fouilleeractie een papierwinkel aan formulieren invullen van GroenLinks, D66 en PvdA, omdat etnisch profileren een Groot Probleem is. Het zomaar feiten publiceren over deze ‘jongeren’ in de media gaat de komende week door in allerijl opgetrommelde ingezondenbrievenschrijvers worden aangewezen als de oorzaak van de ‘polarisering’ en ‘beeldvorming.’

Powned zal de komende week gaan filmen in BoLo, waarbij Dennis zal worden bekogeld. Daarmee is alles de schuld van Powned = GeenStijl = Wilders en dan is de cirkel rond en kunnen de regenten en multicultuur-omarmers in hun spierwitte wijken in Zuid, Watergraafsmeer en Centrum weer rustig gaan slapen. Zij wél.

Wij raden, gezien het structureel links-correcte stemgedrag van de Amsterdammers, iedere Amsterdammer die niet in Zuid, Watergraafsmeer of Centrum woont aan de stad zo snel mogelijk te verlaten. En wij wensen degenen die dat niet kunnen, veel sterkte.