Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Video

Video – Vrouw rijdt in op groep moslims in Brits Newcastle

Geen terreur, wellicht onwelwording

Tags:

Zeker vijf mensen zijn gewond geraakt toen een auto zondagochtend voetgangers raakte buiten een sportcentrum in Newcastle, in het noordoosten van Engeland. De politie gaat volgens Britse media niet uit van een terreurdaad.

De wagen reed volgens een getuige in op moslims die bijeen waren om het einde van de ramadan te vieren. “Een vrouw bestuurde de wagen, die gewoon inreed op mensen. De auto bleef maar doorrijden, mensen probeerden het voertuig tegen te houden.”

Agenten arresteerden na de aanrijding een 42-jarige vrouw. Zij leek volgens een omstander de macht over het stuur te hebben verloren. Over de toestand van de slachtoffers is nog niets bekendgemaakt.


ANP

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.