Voorbij het eigen gelijk
 
 
Buitenland

Islamitische terreurgroep Al-Shabaab onthoofdt 9 Kenianen ‘als kippen’

Daders gingen van huis tot huis en zochten mannen die geen moslim waren

In de Keniase provincie Lamu hebben Somalische leden van islamitische terreurgroep Al-Shabaab 9 mensen onthoofd. Tegen persbureau Reuters verklaarde een politiechef dat de 9 werden afgeslacht ‘als kippen’. Dit meldt de NOS:

 

“De daders gingen volgens ooggetuigen van huis naar huis, op zoek naar mannen die geen moslim waren. De slachtoffers werden bij elkaar gezet en vervolgens onthoofd. Al-Shabaab viel gisteren ook in het gebied aan. Daarbij werden drie agenten gedood.”

 

De grens tussen Kenia en Somalië wordt al jaren onveilig gemaakt door de islamitische terreurgroep.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.