Buitenland

Opnieuw zwaargewonde na voor lol van metrotrap Berlijn te zijn geduwd

12-07-2017 12:00

Nieuwe trend in Berlijn: weerloze, argeloze forensen van de metrotrappen afduwen. Voor de lol. Eerder werd hiervoor al de 28-jarige uit Bulgarije afkomstige Svetoslav Stoikov opgepakt, en veroordeeld tot drie jaar cel, maar kennelijk lopen er nog veel meer forenzenhaters in de Berlijnse metro’s rond.

Deze keer raakte een 38-jarige onschuldige zwaargewond, onder andere aan zijn hoofd, omdat een trainingspakdragende trapduwer voor de lol even doorduwde. Het slachtoffer mag van geluk spreken dat hij nog leeft, hij moest worden behandeld op de spoedeisende hulp.

De polizei heeft camerabeelden vrijgegeven (net als de vorige keer, alleen dit keer slechts screenshots, zodat de duw zelf niet is te zien want anders is de paniek onder Das Volk te groot).

Signalement:

  • donker trainingspak met achterop de letters BULLS en het logo van Chicago Bulls
  • kortgeschoren kapsel
  • sportschooltype
  • donker Oostblokkiaans danwel soort van mild getint uiterlijk
  • rode strepen op mouwen trainingspak

 

Wie meer weet over deze metrotrapduwer des doods kan de polizei in Berlijn anrufen: (030) 4664 – 373315 of (030) 4664 – 371100.

 

Oh, en als u toch met Berlijn bezig bent: kent u toevallig deze tegen willekeurige forensen trappende en voor de lol zwaar mishandelende bontkraagjes met radicaalhaatbaard? Ook gezocht, ook Berlijn.

Danke schön!