TPOok!

 
Opinie

Policorwatch bonusquote: ziekste white guilt zelfhaat ooit, natuurlijk in Amsterdam

En dan je eigen baby als Deugpion inzetten, wij hopen nog steeds dat dit satire is

Wij van de TPO Bonusquote Onderzoeksredactie zijn gepokt en gemazeld in het nauwgezet uitsnijden van de tergendste druilquotes uit toch al afschuwelijke artikelen. In nauwe samenwerking met de TPO Policorwatch Constructieve Journalistiek-Werkgroep kunnen wij u aldus vrijwel continu voorzien van de beste ‘WTF LOL nee zó radeloos correct is niemand, dit zal de Speld wel zijn’-content.

Kunst daarbij is om precies die citaten er uit te lichten die alles in een weldenkend brein triggeren, met een optimale teenkrommingscoëfficiënt. “Ik zag een engel in het marmer en houwde tot ik hem bevrijdde,” zoals Michelangelo het uitdrukte, alleen ging het bij hem om geinige tuinornamentjes en niet om met chirurgische precisie kwellende fragmentjes copypasten, maar kniesoor die daarop let.

Anyway. Het is dus niet gelukt, deze keer. We gaan gewoon linken want een stuk integraal copypasten is geen Bonusquote volgens de Statuten van de onderzoeksredactie (sectie 1, lid 21, sub b.) en mag ook copyrighttechnisch niet. Als iedere zin overdegrondrollend, ikbeneenvliegtuig, pieppieptuut bat shit insane is en bovendien tegen alle klippen op Deugt, dan staan wij machteloos. U leest het zelf maar: blanke Amsterdamse zitplasvader is bang voor een babyfilterbubbel in zijn énige multiculparadijsje Amsterdam Noord: Ons ongeboren kind leefde al in een etnische bubbel

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.