TPOok!

 
Buitenland

Ook in Reutlingen (DLD) vrouw tijdens festival aangerand door ‘donkere mannen’

Twee minderjarige festivalbezoekers zonder reden neergestoken

Een 23-jarige vrouw is vrijdagavond tijdens het KuRT-Festival in het Duitse Reutlingen op de dansvloer aangerand. Ze werd vastgehouden door twee mannen terwijl een derde man haar van achteren in haar kruis greep. Volgens het slachtoffer ging het om ‘mannen met donkere huidskleur en donkere haren’, zo meldt de Stuttgarter Nachrichten.

Zaterdag op hetzelfde festival stak een 21-jarige man om onbekende redenen twee festivalbezoekers van 17 en 13 jaar oud neer. Beide slachtoffers raakten niet zwaargewond. De dader is door de polizei opgepakt.

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.