TPOok!

 
Buitenland

Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen

Tags:

In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.

Bij de aanhouding van een gezochte crimineel bemoeiden omstanders zich met het polizeiwerk en werd de polizei aangevallen. Uiteindelijk was ME-inzet noodzakelijk.

Ook werd melding gemaakt van groepen ‘j0ngeren’ uit naastgelegen plaatsen die naar het dorp trokken. Volgens ooggetuigen waren sommige jongeren bewapend met messen en werd er zelfs “in de lucht geschoten” met een gaspistool.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.