Amsterdamse NIMBY’s willen palen voor liefdesslotjes, dieptepunt Amsterdam nu echt bereikt

21-07-2017 17:46

De Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad (VVAB) wil dat er speciale palen worden geplaatst in de binnenstad, waar geliefden slotjes aan kunnen bevestigen. Dat schrijft de vereniging in een brief aan het stadsbestuur.

De hangslotjes die mensen zonder smaak, liefde en originaliteit aan bruggen klinken in diverse steden, zijn de dichtgetikte Amsterdamse NIMBY een doorn in het oog. Is ook wel terecht, aangezien die arme stakkers onder dwang van een vuurwapen en onder dreiging van marteling van hun dierbaren in peperdure panden in het centrum van toeristenhel Amsterdam zijn gaan wonen, nietwaar?

Oh nee wacht.

Gelukkig is er nog het intens treurige babyboom-dramvehikel Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad die dus serieus voorstellen om aparte liefdespalen in de stad neer te zetten waar mensen hun liefdesslotjes aan kunnen hangen. ECHT! WAAR!

Kan iemand Amsterdam en de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad uit hun lijden verlossen en die hele policor treurige, misdaadgeinfecteerde, geïslamiseerde, moreel failliete, toeristenoverspoelde, deugtsunamiserende teringbende het IJ in duwen? Aaah? Please?