TPOok!

 
Buitenland

‘Duitse politieagent had plannen voor ontvoering en moord linkse politici’

Samen met een advocaat, de mannen waren boos om asielbeleid

Volgens de Duitse zender NDR zijn er invallen geweest bij twee mannen, een politieagent uit de omgeving van Hamburg en een advocaat die lokaal politiek actief is, die een moordlijst van linkse politici hadden opgesteld.

De mannen zouden boos zijn om het asielbeleid van de regering-Merkel, dat wordt verdedigd door linkse politici. Er werden voorraden en dodenlijsten aangetroffen. Ook zijn er invallen geweest bij twee andere mannen, waaronder ook een agent. Zij hadden connecties met de twee. Er zijn geen arrestaties verricht.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.