Buitenland

Student blij met bommen op ISIS, mag niet, want ‘kwetsende islamofobie’

05-09-2017 15:05

Ja, dat mag dus niet, zomaar openlijk op Facebook laten weten dat je blij met bommen op ISIS. Want ISIS = islam dus bommen op ISIS = bommen op islam en dat toejuichten is islamofobie = kwetsend = hate crime. Kinderen opblazen met bomgordels daarentegen is helemaal niet kwetsend maar vrede en tolerantie, ook al heeft het helemaal niets met de islam te maken(!!!1!1!!11).

Rechtenstudent Robbie Travers (21) heeft nu dus een serieus onderzoek van zijn eigen universiteit te Edinburgh aan zijn fiets hangen en wordt behalve van ‘islamofobie’ en ‘hate crime’ ook beschuldigd van ‘liegen over antisemitisme’ (lol) en het ‘radicaliseren van medestudenten’.

Right.

Intersectioneel feministe

Allemaal vanwege één Facebook-comment die werd gelezen door de eveneens aan de universiteit Edinburgh studerende zwarte studente Esme Allman, tevens activistisch intersectioneel feministe met voorliefde voor inclusiviteit en safe spaces. Die vond al dat ge-VvMU op Facebook echt niet kunnen en heeft, heel sociaal en inclusief, tegen de universiteit geklikt dat Travers ‘islamofoob is’ en ‘minderheden bedreigt en paniek zaait onder medestudenten’.

Uiteraard is ook de universiteit van Edinburgh zo politiek-correct als de UvA en werd direct alles in het werk gesteld om de dissident te ruimen. Diversiteit aan meningen onder academici, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!

Meejuichen met bommen op ISIS voor the freedom of speech kan op de Facebook-pagina van Travers.