Video

Video: Eerste beelden van getroffen Sint Maarten

Vanuit defensiehelikoper

De situatie op het Nederlandse deel van Sint Maarten is nog onduidelijk. Het enige dat wel duidelijk lijkt te zijn is dat de verwoesting ‘enorm’ is. “Je houdt je hart vast als je de schade ziet, maar we weten het nog niet”, zei minister Ronald Plasterk deze ochtend tegenover de NOS over eventuele slachtoffers. Inmiddels zijn er wel beelden. Die werden vanuit de lucht gemaakt door de NH-90 helikopter van Zr.Ms. Zeeland.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.