TPOok!

 
Binnenland

Duizenden scholieren zonder schoolboeken door te laat bestellen en te weinig personeel

Zo'n 7.500 middelbare scholieren hebben hun lespakket niet compleet

Duizenden leerlingen in het voorgezet onderwijs wachten nog altijd op schoolboeken. Van Dijk Educatie in Kampen, de grootste leverancier van schoolboeken in Nederland, heeft grote leveringsproblemen, zo schrijft de Stentor.

De leverancier schat in dat ongeveer 7.500 middelbare scholieren hun lespakket niet compleet hebben. Van Dijk is een van de grootste leveranciers van schoolboeken in Nederland. Volgens Van Dijk heeft de vertraging twee oorzaken. Enerzijds bestellen scholen en leerlingen hun boeken te laat, anderzijds omdat Van Dijk te weinig personeel heeft ingezet.

Volgens de Stentor hebben de leveringsproblemen de aandacht van de VO-raad.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.