TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Rijksrecherche stelt onderzoek in naar dood man na incident met politie

39-Jarige man kwam vrijdagochtend in Waddinxveen om het leven, Omroep West heeft beelden

De Rijksrecherche heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een 39-jarige man vrijdagochtend in Waddinxveen, na een incident waarbij de politie betrokken is geweest. Het Openbaar Ministerie meldt dat op dit moment wordt onderzocht wat er precies is gebeurd. Een woordvoerder van het OM wil er verder nog niets over vertellen.

Omroep West zegt beelden in handen te hebben waarop te zien is dat een man op de grond wordt gehouden en hard wordt geslagen. Of het om dezelfde man gaat, wil het OM niet zeggen tegen de regionale omroep.

(ANP)

 

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.