TPOok!

 
avatar
   
Nieuws

Twee broers uit Urk opgepakt in Zweden in verband met drugssmokkel

Verdere details nog onduidelijk

Tags: ,

In Zweden zijn broers uit Urk gepakt met een grote partij drugs, aldus De Telegraaf. De krant heeft bevestiging van meerdere bewoners van het dorp, uit de directe omgeving van de broers. Meerdere bewoners van het dorp, uit de directe omgeving van de broers, bevestigen de aanhouding.

De arrestatie is het gesprek van de dag in het vissersdorp, zo schrijft De Telegraaf. Verdere details zijn nog niet bekend, maar de krant tekent op dat er drugs in een auto zouden zijn vervoerd.

Smokkel

Vorig jaar juni kwam Urk in het nieuws vanwege de aanhouding van Urker vissers. Toen werd de bemanning van een schip gearresteerd in verband met de smokkel van 261 kilo cocaïne. Naoufal ’Noffel’ F. zou die smokkel met de ‘cokekotter’ Z181 hebben gearrangeerd.

Er zijn al lange tijd zorgen over de infiltratie van drugscriminelen in vissersplaatsen. Goedschiks of kwaadschiks zouden criminelen vissers in plaatsen als Urk rekruteren om drugs te smokkelen.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.