TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Britannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want ‘racisme’

Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

Foto: een aantal van de islamitische (‘Asians‘) daders in Rotherham.

Na het grote seksueelmisbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.

Uit het onderzoek van Daily Mirror blijkt dat het misbruik al gaande is sinds 1980. Maar net als in Rotherham faalden de autoriteiten op alle fronten waardoor de meeste slachtoffers niet konden worden beschermd.

Allochtone moslimmannen

In Telford zijn onder de daders allochtone moslimmannen die in bendes werken, net als het geval was in Rotherham. En ook in Telford blijkt dat de islamitische achtergrond van de verdachten een reden is geweest voor autoriteiten om niets of te weinig te doen uit angst van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

Een van de slachtoffers laat aan de Daily Mirror weten dat de politie actief heeft geprobeerd haar te beletten om de namen van haar verkrachters te achterhalen, uit vrees dat ze naar de pers zou stappen.

Uit documenten die in het bezit zijn van Daily Mirror blijkt dat autoriteiten op de hoogte waren van wat er met sommige slachtoffers gebeurde maar niets ondernamen. Ook bewijzen de documenten dat de autoriteiten hebben getracht het onderzoek van Daily Mail tegen te werken.

Gruwelijke verhalen

De verhalen die de slachtoffers aan Daily Mirror vertellen zijn gruwelijk: de meisjes werden verhuurd als hoer, werden zwanger, moesten abortussen ondergaan, werden avond aan avond verkracht door diverse mannen, werden slachtoffer van groepsverkrachtingen en werden stelselmatig bedreigd, mishandeld en geïntimideerd. Sommige slachtoffers werden bewust verslaafd gemaakt aan harddrugs. Van één slachtoffer is bekend dat ze op haar 12e als verslaafd was aan crack en op haar 14e verslaafd raakte aan de heroïne. Ze stierf op 20-jarige leeftijd aan een overdosis.

De politie gaat uit van zeker 200 daders maar slechts negen verdachten zijn ooit opgepakt.

Het aantal slachtoffers (rond de 1000) is slechts een schatting. Het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel hoger, maar veel slachtoffers blijven onbekend omdat ze uit schaamte of angst niets durven zeggen. Ook is er weinig zicht op jongens die slachtoffer zijn geworden of slachtoffers binnen de islamitische gemeenschap.

 

‘Asians’ is een politiek correcte term voor ‘Pakistanen’. In Groot-Britannië bestaat de moslimgemeenschap onder andere uit Pakistanen.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.