TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Betuttelcentrum voor Voeding pleit voor einde vrije markt en communistisch systeem in gemeentes

Dood aan de vrije keuze, dood aan het vrije individu, dood aan 'lekker' en genot, aldus het betuttelvoedingscentrum

Het Voedingscentrum, een instituut dat is bedoeld om domme Nederlandse burgers zoveel mogelijk te betuttelen als het op voeding aankomt omdat alle Nederlandse burgers in het crypto-communistische Nederland nou eenmaal volstrekt imbeciel zijn en je vooral moet voorkomen dat burgers, God nog es aan toe, helemaal zelf gaan denken en (oh horror!) zelfstandig beslissingen gaan nemen, zou graag zien dat gemeentes een radicaal einde maken aan de vrije markt en op voortaan op communistische wijze gaan bepalen wie wanneer wat hoeveel en waarom met welke producten mag gaan horeca-ondernemen. Anders komen er te veel ‘verkeerde’ fastfoodzaken in het straatbeeld en gaan burgers zomaar op eigen gelegenheid de verkeerde dingen eten om te genieten, en dat mag dus niet genieten, daarom moet het politbureau de overheid daar snel iets tegen doen.

Ironisch genoeg haalt dit Dood Aan Alles Wat Leuk En Genot Oplevert, Pronto!-centrum de zwaar communistische gemeente Amsterdam aan als goed voorbeeld. In de Stopera mag je als ambtenaar alleen nog maar op biologische Max Havelaar-groente kauwen en moet je serieus een hele expeditie ondernemen als je wél wat lekkers wilt eten, zoals bijvoorbeeld een frikandel speciaal, zak paprika chips of blikje cola (niet light).

Het Grote Nederlandse Moralistencentrum zijn nu graag zien (und schnell bitte!) dat wethouders vaker ‘NJET!’ zeggen tegen commercieel uiterst succesvolle multinationals als Dunkin Donuts of McDonalds en dat in de plaats daarvan een veganistische rollende keuken met suikerloze geitenkaas en zeewierkoekjes hun puriteinse post-calvinistische eten is ook maar lijden-healthproducten aan de burgermans gaat slijten.

Hoe het verder zit met de vrije wil, de vrije burger, de vrije keuze, het vrije individu en de vrije volwassen mens die in staat wordt geacht zelf zijn keuzes te maken en daar ook de verantwoordelijkheid voor te dragen ten opzichte van deze Stalinistische-totalitaire dwang- en betuttelvoorstellen blijft onduidelijk maar het Grote Wij Bepalen Wel Wat U Lekker Mag Vinden Is Dat Nou Eindelijk Eens Duidelijk Godverdomme En Luisteren Nu Domme Belastingbetaler-centrum is dan ook alleen bedoeld voor ‘advies’. En dat ‘advies’ wordt meestal gretig, maar geheel kritiekloos, overgenomen door de main stream media omdat het zo lekker passend is in hun ideologisch-moralistische betuttelagenda.

Wij zijn nu even naar de McDonalds. Daarna donuts halen bij Dunkins. Daarna comazuipen. Bij de vuurkorf en terrasverwarmer in de tuin met tuintegels.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.