Buitenland

Belgische cliniclown en jodelaar slachten 47-jarige vrouw af, vergrijpen zich aan haar drie kinderen

15-05-2018 13:09

Foto via.

De 31-jarige cliniclown Kevin L. (‘Beste Clown van Benelux) en de 38-jarige jodelaar Dietwin H. hebben zondagnacht in het Belgische Oostende de 47-jarige ex van cliniclown L. op gruwelijke wijze met een mes afgeslacht. Dit terwijl haar drie kinderen (12, 15 en 17 jaar oud) waren vastgebonden en moesten toekijken. De reden voor de horrormoord is het verbreken van de relatie tussen ‘Dokter Aspirine‘ Kevin L. en Caroline D. (47) eerder die week. Dit melden Vlaamse media.

Het is onduidelijk wat zich, behalve de moordpartij, precies heeft afgespeeld want de politie wil nog geen details vrijgeven. Bekend is in elk geval dat ‘Dokter Aspirine’ (die ‘als cliniclown een lach op het gezicht van honderden kinderen toverde‘) na het afslachten van de vrouw gewapend met een pistool naar het dak van een flatgebouw vluchtte en daar nog enige tijd de politie bezig hield terwijl hij zichzelf filmde en dit live op Facebook streamde. Hij schoot enkele malen in de lucht en gooide onder andere een gasfles naar de politie.

De kinderen werden vastgebonden maar levend aangetroffen door de hulpdiensten. De moeder werd dood in de garage aangetroffen. De marteling moet in elk geval enige uren hebben geduurd.

Volgens Vlaamse media hebben de clown  en jodelaar zich ook aan de kinderen ‘vergrepen’ en zouden ze dit hebben gefilmd.

‘Dokter Aspirine’ zou tijdens zijn daden dingen hebben geroepen als “nu ben ik geen cliniclown meer maar crimiclown” en “Ja, ik ben een monster, ik weet het”.

Clinclown L. kon uiteindelijk door de politie op het dak van het flatgebouw worden opgepakt. Jodelaar Dietwin H. kon pas later worden gearresteerd.

 

https://youtu.be/v7vTPW64ieI

https://youtu.be/mGuxZzyjJ-E