Bladen

Oscars moeten Donalds worden

03-03-2013 11:38

NEW YORK – Donald Trump zou volgend jaar graag de uitreiking van de Oscars presenteren. "Dat zou een interessante keuze zijn", zei de miljardair volgens Daily News tijdens de promotie van zijn nieuwe show All Star Celebrity Apprentice in de Trump Tower.

Ook vertelde Donald dat hij bij het casten voor dit nieuwe programma, waarbij beroemde kandidaten strijden om een hoge functie in het bedrijf van Trump, interessante keuzes heeft gemaakt. Volgens Donald, die de show ook presenteert, wordt deze Apprentice-serie een van de gemeenste ooit. Dat komt vooral doordat veel deelnemers al eens eerder hebben meegedaan en nu precies weten hoe het werkt. Met Stephen Baldwin, La Toya Jackson en Dennis Rodman als kandidaten weet Donald zeker dat er veel drama zal zijn. "Ik houd wel van een goed gevecht", zegt Donald tevreden. All Star Celebrity Apprentice wordt vanaf zondag op NBC uitgezonden.

De zakenman zat op de praatstoel. Zo vertelde hij de gasten ook dat hij gek op Tiger Woods is en hoopt dat de golfer weer samenkomt met zijn ex-vrouw. En Donald werd een beetje emotioneel toen hij begon over de tragedie van atleet Oscar Pistorius, die zijn vriendin al dan niet per ongeluk doodschoot. De miljardair zei dat het leven van de Olympisch kampioen zonder benen moeilijk is geweest.

De zonen van Donald, Donald jr. en Eric, waren ook bij de promotie aanwezig, evenals zijn dochter Ivanka.