Bladen

‘Angelina Jolie en Brad Pitt verwoesten kust’

26-04-2013 12:35

SANTA BARBARA – De buren van Angelina Jolie en Brad Pitt zijn boos op het Hollywoodkoppel. Het stel zou de kwetsbare kust bij Santa Barbara eigenhandig naar de gallemiezen helpen.

Brad werd afgelopen weekend gespot terwijl hij zijn zoons leerde motorrijden op het strand, vlakbij zijn luxueuze landgoed aan de kustlijn van Californië. Maar volgens RadarOnline is het verboden om met motors op het strand te crossen. Pitt en Jolie wonen namelijk vlak naast een beschermd natuurgebied.

''Ik vind het verwerpelijk'', vertelt een buurvrouw. ''Het is heel schadelijk voor het milieu en we hadden gehoopt dat mensen die een huis aan de kust bezitten, zich verantwoordelijker zouden opstellen.'' Een buurman voegt toe: ''Misschien realiseert hij zich niet wat hij kan aanrichten en dat hij een slecht voorbeeld stelt. Maar het is niet legaal en zeker niet cool.''

Maar dat is niet alles. Volgens meerdere omwonenden behandelt Pitt het openbare strand als zijn privébezit en worden mensen zonder reden weggestuurd door de bodyguards van de acteur. ''Ik heb buren horen klagen dat ze van het strand worden weggepest'', zegt een andere bron.