Bladen

Engeltattoo Justin Bieber lijkt op Selena

26-04-2013 13:54

STOCKHOLM – Een van de drie nieuwe tatoeages van Justin Bieber is geïnspireerd op zijn vriendin Selena Gomez. De inkt van de engel op de pols van de Canadese superster is nauwelijks droog, maar Heatworld herkent in de kersverse tatoeage al dat het een exacte kopie is van de cover van Elle uit juli 2012 waarvoor Selena poseerde.

Justin toonde deze week in Stockholm dat hij drie nieuwe tatoeages heeft laten zetten op zijn linkerarm. Een grote tijgerkop siert nu zijn bovenarm, op zijn onderarm kwam een koikarper. En onder de koikarper liet Justin Bieber net boven het polsgewricht een engel met vleugels zetten. Eentje die dus lijkt op Selena Gomez, althans dat is wat Heatworld beweert.

Selena zou het vliegtuig naar Europa hebben gepakt om Justin te vergezellen op zijn Europese tournee. De tatoeage zou het bewijs zijn dat ze weer bij elkaar zijn, hoewel ze dit nog steeds niet officieel bevestigd hebben. Een andere theorie is dat Justin met de tattoo Selena voor zich wil winnen.

Justin is niet de eerste beroemdheid die zijn wederhelft op zijn lichaam laat tatoeëren. David Beckham ging hem voor. Hij heeft Victoria op zijn arm. Acteur Jesse Metcalfe, de verleidelijke tuinman uit de serie Desperate Housewives, heeft een tatoeage van zijn ex Nadine Coyle op zijn linkerarm.