Bladen

Reese Witherspoon in de luwte na arrestatie

26-04-2013 11:38

LOS ANGELES – Reese Witherspoon houdt zich voorlopig gedeisd na haar arrestatie van vorige week.

De Walk the Line-actrice werd vorige week in de boeien geslagen nadat ze zich misdroeg tegen een agent die haar en haar man aanhield. Ze is kapot van de gebeurtenis, vertelt een bon aan E! News. ''Ze probeert in de luwte te blijven en wil tijd doorbrengen met haar familie. Ze heeft veel tijd nodig hier overheen te komen en ze weet dat ze haar familie heeft teleurgesteld.

Het lijkt erop dat Reese op de support van haar vrienden kan rekenen. ''Ze heeft een hechte kring van vriendinnen die haar steunen en afleiding bieden. Ze probeert haar leven weer op te pakken, maar ze maakt zich druk over de toekomst.''

Reese ging over de schreef toen een politieagent haar man Jim Toth ondervroeg op verdenking van rijden onder invloed. Ze zou zich hebben verzet en aan de agenten hebben gevraagd of ze wel wisten wie ze was. Witherspoon heeft haar excuses al aangeboden voor haar misplaatste gedrag. "Ik had duidelijk wat teveel gedronken en ik schaam me diep voor wat ik heb gezegd", schreef de Oscarwinnares eerder deze week al in een verklaring aan verschillende media.