Bladen

Remko Harms gespannen voor optreden Streisand

06-06-2013 12:30

AMSTERDAM – Remko Harms kijkt er erg naar uit het podium te mogen delen met Barbra Streisand. Hij treedt donderdag en maandag op met de wereldster in de Ziggo Dome. "Dit is zo'n stap vooruit. Zij is wel echt een voorbeeld", vertelt hij aan BuzzE.

Harms weet nog niet precies wat hem donderdagmiddag te wachten staat. "Ik weet alleen dat ik er om half vier moet zijn. Ik ben denk ik een uur te vroeg", zegt hij lachend. "Maar ik denk dat we gaan repeteren en soundchecken." Of de beroemde zangeres daarbij is, weet hij niet.

De zanger heeft in de afgelopen weken geoefend voor zijn optreden. Hij zal samen met nog twee tenoren en natuurlijk met Streisand de finale van het concert zingen. Remko is er best zenuwachtig voor. "Ik heb er gewoon hoofdpijn van." Toch heeft hij alle vertrouwen in een goede afloop. "Als je daar straks staat dan doe je gewoon je werk. Ik zit al tien jaar in de muziek, dus dat moet lukken", aldus de 31-jarige zanger die bekend is van LA The Voices.

Het kwam voor Harms als een complete verrassing dat hij werd gevraagd om mee te zingen met de 71-jarige superster. "Ik had er eigenlijk nooit aan gedacht dat ik ooit de kans zou hebben om met haar op het podium te staan. Ik ben al heel lang fan van Celine Dion, dus ik droom nog even door dat ik ook met haar mag zingen."