Bladen

Kelly Osbourne bevestigt verloving

15-07-2013 08:55

LONDEN – Het gerucht deed al langer de ronde, maar Kelly Osbourne heeft nu bestigd dat zij verloofd is met Matthew Mosshart. In Hello! Magazine vertellen ze dat Matthew tijdens een vakantie op het Caribische eiland Anguilla op zijn knieën ging.

"We zaten op een balkon met uitzicht over de zee", aldus Matthew. "Het was gewoon prachtig. Ze zei ja! En ze had de rest van de avond een glimlach op haar gezicht."

"Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met een ander mens", zegt Kelly. De twee leerden elkaar in 2011 kennen op de bruiloft van Kate Moss en Jamie Hince. Ze woonden op dat moment nog ver bij elkaar vandaan. Dat veranderde toen Matthew van New York naar Los Angeles verhuisde. "Hij heeft meer opgeofferd dan ooit iemand voor mij heeft gedaan, door alles achter zich te laten om bij mij in L.A. te zijn", aldus Kelly.

Kelly laat zich in het interview ook uit over de relatieproblemen van haar ouders, Sharon en Ozzy Osbourne. Van een scheiding is volgens haar nooit sprake geweest. "Alsof mijn moeder ooit bij mijn vader weg zou gaan! Ze waren nooit van plan te gaan scheiden, ze waren alleen even uit elkaar. Mijn moeder wilde niet met hem praten omdat hij weer aan het drinken was, dat vind ik niet meer dan normaal. Toen heeft papa zijn leven weer op de rails gekregen."