Bladen

Lady Gaga: stop met Perez bedreigen

20-08-2013 14:58

LOS ANGELES – Lady Gaga roept haar fans op om te stoppen met het stalken en bedreigen van Perez Hilton via social media. De zangeres kreeg op Twitter ruzie met de blogger en haar fans namen dit hoog op. Perez twitterde eerder dat hij zo bang was dat hij niet kon slapen.

"Het verzenden van bedreigingen van welke aard dan ook, met haatdragende of beledigende taal en het provoceren van anderen op het internet, wordt niet ondersteund door mij of iets waar ik voor sta", schrijft de zangeres op de Tumblr-pagina van haar stichting Born This Way.

"Door het anonieme karakter van sociale media is het voor velen makkelijk om hun woede te uiten door anderen te pesten. Maar dit is geen gezonde manier om met je emoties om te gaan. Stop je woede in je kunst, muziek en creativiteit. Vertegenwoordig mij en onze gemeenschap met de waarden die we koesteren."

Lady Gaga is boos op Perez omdat hij haar belachelijk heeft gemaakt toen ze een paar maanden geleden in een rolstoel zat. De ruzie escaleerde al snel op Twitter.