Bladen

‘Michael en Catherine nemen een break’

28-08-2013 15:52

NEW YORK – Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones hebben een pauze in hun huwelijk ingelast. Dat laat een bron weten aan People. Eerder gingen er veel geruchten dat de twee zouden gaan scheiden. Maar volgens het blad hebben zowel Michael als Catherine nog geen scheiding aangevraagd.

Het acteurskoppel werd op 22 april voor het laatst samen gefotografeerd. Sindsdien zijn ze wel op de rode loper verschenen, maar nooit samen. En ze gingen allebei, apart van elkaar, met hun kinderen op vakantie. Volgens de insider komt dit omdat ze een break hebben genomen.

"De stress is hen teveel geworden", aldus de ingewijde over alles wat ze in de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Zo kreeg de acteur keelkanker en de actrice liet zich opnemen in een kliniek omdat ze last heeft van een bipolaire stoornis. Vrienden van het stel hopen dat ze er uit zullen komen. "Maar wat er ook uit mag komen, ze willen het beste voor hun kinderen."

Douglas (68) en Zeta-Jones (43) zijn al 13 jaar getrouwd. Er gingen geruchten dat vooral Michael genoeg heeft van het huwelijk. Ze hebben samen twee kinderen, Dylan (13) en Carys (10).