Bladen

Dyanne Beekman gaat in zee met Nick & Simon

29-08-2013 09:31

VOLENDAM – Jan Smit en Nick & Simon gaan samenwerken met Dyanne Beekman. De nieuwe zakenpartners maakten dit donderdag bekend in Volendam.

Jan Smit, Nick Schilder en Simon Keizer gaan voor de styliste haar website Modeveiling.nl verder vormgeven die ze eind december vorig jaar was begonnen met Frans ten Berge, vertelden ze in hotel Old Dutch. Dyanne gaat de kledingadviezen op de website verzorgen en zorgt voor de vormgeving. Nick, Simon en Jan zijn verantwoordelijk voor de marketing, de communicatie en pr. Met zijn vieren zijn ze de boegbeelden van de website die nog verder wordt ontwikkeld.

De Volendammers werkten eerder samen met Dyanne en Frans voor C&A. ''Dyanne heeft mijn spijkerbroeken ontworpen'', vertelde Jan. Nick & Simon zijn enthousiast over de samenwerking. ''Toen dit idee op tafel kwam waren we gelijk enthousiast en hebben we besloten eerst een pilotfase te starten alvorens de samenwerking inhoudelijk vorm te geven'', zegt Simon Keizer.

Op Modeveiling.nl kan iedereen via internet bieden op kleding van bekende merken. De consument kan er terecht voor kledingadvies en kan bieden op kledingstukken of een totale outfit die het beste past bij zijn of haar figuur. Op de site bepaalt de consument zelf de prijs, zoals ook op andere veilingsites het geval is.