Bladen

‘Fox trekt stekker uit talkshow Kris Jenner’

29-08-2013 01:42

LOS ANGELES – De nieuwe talkshow van Kris Jenner krijgt geen tweede seizoen. De Amerikaanse tv-zender Fox zou al na zes weken hebben besloten dat het programma van de 57-jarige moeder van de Kardashian-zusjes geen vervolg krijgt. Dat meldt RadarOnline.com.

Volgens de entertainmentsite zijn de ‘dramatische kijkcijfers’ en het ‘wegblijven van adverteerders’ de redenen om ‘Kris’ van de buis te halen. Hoewel de laatste aflevering, waarin Kanye West en Kim de eerste foto’s van baby North openbaar maakten, beter scoorde, lijkt de tv-zender toch de stekker uit de show te willen trekken.

Een insider vertelt: “Fox stopt ermee. De laatste aflevering was een one-off en geeft geen goede weergave van de gemiddelde kijkcijfers. Ook heeft Kris zich niet weten te onderscheiden in een toch al oververzadigde markt.”

Een officiële aankondiging van Fox wordt binnen enkele weken verwacht, aldus de bron. “Geloof het of niet, maar het overgrote deel van Amerika wil niet iedere dag een uur lang nog meer over de Kardashians horen.”