Bladen

Jessica Simpson eindelijk klaar voor bruiloft

29-08-2013 04:32

LOS ANGELES – Jessica Simpson is eindelijk gereed om in het huwelijk te treden met haar verloofde Eric Johnson. Eerdere pogingen werden gedwarsboomd door twee zwangerschappen. De 33-jarige zangeres onthult dat ze nu, na de recente geboorte van zoontje Ace Knute, klaar is om haar jawoord te geven.

In een bijgaand interview van de exclusieve fotoserie van haar pasgeboren zoon in Us Weekly vertelt de blondine: “We zijn weer aan het praten over onze bruiloft. We hebben nu in ieder geval een waar en wanneer.”

Jessica vervolgt: “Iedereen is in gespannen afwachting, inclusief wijzelf. Iedereen heeft onze liefde zien ontwikkelen tijdens ons ouderschap. Wanneer we eindelijk gaan trouwen, zal het intiemer en mooier zijn. Ik verwacht geen enkel stel droge ogen in de zaal.”

Jessica en Eric verloofden zich in 2010 en besloten hun bruiloft voor de eerste keer uit te stellen tot na de geboorte van dochtertje Maxwell Drew in 2012. De zangeres raakte vrij snel daarop echter wederom in verwachting van Ace Knute. De laatste kwam op 30 juni ter wereld.

De kans zit er dik in dat het bij deze twee kinderen blijft. In het interview zei ze daarover: "Ik voel mij erg voldaan en in mijn hart weet ik dat ik klaar ben. Maar ongelukjes kunnen gebeuren."