Bladen

Lucht tussen Justin en Kanye geklaard

29-08-2013 03:27

NEW YORK – Justin Timberlake en Kanye West zijn weer vriendjes. De lucht tussen de zanger en de rapper werd geklaard tijdens de MTV Video Music Awards afgelopen zondag. Dat onthulde Justin woensdag tegenover MTV News.

De twee botsten eerder dit jaar nadat Kanye kritiek had geuit op Justins Suit & Tie-samenwerking met Jay-Z. In februari liet de rapper zich in het openbaar negatief uit over het nummer. Op zijn beurt zette de Mirrors-zanger de Yeezus-ster te kakken tijdens een sketch in het satirische programma Saturday Night Live.

Afgelopen zondag verzoenden de twee sterren zich weer tijdens de VMA's. Justin daarover: “Ach, geen probleem. Het is een van die dingen die gebeuren. Uiteindelijk is het maar muziek. Ik respecteer zijn mening omdat ik hem als een genie beschouw. Maar ik ben het niet met hem eens.”

De ontmoeting werkte blijkbaar dermate verhelderend dat de twee besloten in de toekomst een samenwerking aan te gaan. “Dat leek Kanye de beste manier om onze onenigheid te verwerken en ik zie het ook wel zitten.”