Bladen

Sabia doet boekje open over Sylvies affaires

29-08-2013 07:19

BERLIJN – Sabia heeft eindelijk van zich laten horen en niet op een malse manier. Tegenover Bild klapt ze uit de school over de talloze affaires die haar voormalige boezemvriendin Sylvie zou hebben gehad.

Volgens Sabia had Sylvie sinds 2009 affaires met verschillende mannen. "Ik heb haar vaak van een alibi voorzien", vertelt ze, doelend op Sylvies tumultueuze liefdesleven. "De lijst met Sylvies affaires is lang." Daarop staan onder andere een piloot van de KLM, een danser uit het programma Let's Dance en een bodyguard.

Sabia is niet te spreken over de relaties die de 'ontrouwe' Sylvie aanging. Sylvie zou de piloot tijdens kerst 2010 zelfs hebben uitgenodigd in haar eigen huis. "Ze introduceerde hem als een goede vriend. En toen hadden ze al heel lang een verhouding." Sabia doet die beschuldiging niet zomaar. "Ik heb schriftelijk bewijs."

Volgens Sabia voert Sylvie regelmatig een show op. "Als Sylvie haar huis uit gaat en de bedrogen vrouw speelt, weet ze heel goed dat er veel fotografen voor de deur liggen. Ze draagt dan een enorme zonnebril, alsof er net iemand is overleden."

Sabia heeft lang haar mond gehouden 'uit respect voor familie en vrienden'. Wat de 35-jarige vriendin van Rafael van der Vaart nu het meeste wil ontkrachten is dat ze Rafael van Sylvie heeft afgepakt. "Dat is absoluut niet waar." Ze was met beiden goed bevriend. "Pas aan het einde van hun huwelijk heb ik vele uren gepraat met Rafael over zijn zorgen en problemen."

De voetballer zelf houdt zich verre van alle geruchten. "Rafael houdt zich hierbuiten. Hij wil zich alleen maar concentreren op zijn club en de familie." De twee gaan volgens Sabia een mooie toekomst tegemoet. Over haar gezinswens is ze duidelijk. "Hij is een geweldige vent die ik graag als vader van mijn kinderen zou willen."