Bladen

Rose McGowan trouwt volgende maand

09-09-2013 02:15

LOS ANGELES – Rose McGowan geeft volgende maand haar jawoord aan verloofde Davey Detail. De 39-jarige voormalige Charmed-ster onthulde in een interview met UsMagazine.com dat de bruiloft op 12 oktober zal plaatsvinden in een voormalig klooster.

De actrice was al tweemaal eerder verloofd, met rocker Marilyn Manson en regisseur Robert Rodriguez, maar in beide gevallen kwam het uiteindelijk niet tot een huwelijk. Ze heeft geen twijfel dat het met kunstenaar Davey wel goed gaat komen. “Hij is magisch. Hij heeft me een betere vrouw gemaakt. En ik hem een betere man!”

Rose vervolgt: “We trouwen op 12 oktober in een landhuis. Het is een voormalig klooster en dus perfect voor mij. Zoals iedereen weet, ben ik een non! We hebben voor het feest een swingband uit New Orleans geregeld die ik toevallig op straat tegenkwam.”

Het stel wil er een intieme ceremonie van maken met slechts naaste familie. “Ik heb acht broers en zusjes en een grote familie. Dat is wel genoeg. Dat is zo’n beetje de hele gastenlijst”, aldus Rose, die ook bekendmaakte dat ze hun huwelijksreis op Tahiti hebben gepland.