Bladen

Sharon Osbourne had romance met Jay Leno

10-09-2013 02:03

LOS ANGELES – Sharon Osbourne heeft ooit een korte romance gehad met talkshowhost en komiek Jay Leno. Dat onthulde de 60-jarige echtgenote van rocker Ozzy Osbourne maandag in haar Amerikaanse praatprogramma The Talk.

De affaire vond plaats toen zowel Sharon als Jay nog twintigers waren en voordat beiden hun huidige liefdes hadden gevonden. “Ik was 25 en was net naar de VS verhuisd. Ik kende vrijwel niemand en had ook geen vriendje. Een vriendin werkte bij een comedyclub en nodigde me uit om eens langs te komen”, aldus Sharon.

Ze vervolgt: “Ik zag daar iemand optreden en hij was bijzonder grappig. Ik vertelde mijn vriendin dat ik hem leuk vond en zij zei dat ze zijn nummer had. Na enkele gesprekken, besloten we om elkaar te ontmoeten. Uiteindelijk kwam hij naar mijn huis en hadden we een korte romance.”

De relatie was geen lang leven beschoren aangezien Jay haar kort daarna zijn toekomstige vrouw Mavis introduceerde. Niet lang daarna liep Sharon tegen de Black Sabbath-rocker Ozzy aan. Leno huwde in 1980, Sharon twee jaar later.

De onthulling shockeerde desalniettemin haar co-presentatrices Julie Chen, Aisha Tyler, Sara Gilbert en Sheryl Underwood. Sharon daarop: “Ik weet eigenlijk niet waarom ik het nooit eerder heb verteld. Het is niet iets waarvoor ik me hoef te schamen of iets dergelijks, toch?”