Bladen

‘North West niet in realityserie Kardashians’

19-09-2013 11:03

LOS ANGELES – Kim Kardashian en Kanye West willen niet dat hun dochter North in de realityserie Keeping Up With the Kardashians verschijnt. De baby zal dan ook niet te zien zijn in het nieuwe seizoen. "Kim heeft besloten dat North absoluut geen onderdeel mag worden van dit circus", vertelt een insider aan Daily News.

De fans van de realityserie krijgen volgens de bekende van de familie ook een hele andere kant van Kim te zien. "Kim wil haar imago veranderen en breekt steeds meer met haar familie. Ze verhuist binnenkort naar haar eigen huis en wil daar geen camera's."

Kim huurde ook een nieuwe pr-vrouw in om haar imago op te krikken. "Het is Kim's doel om te worden getransformeerd van een ster die wekelijks in de bladen staat, naar een ster die maandelijks in de bladen te zien is. Ze wil een mode-icoon worden en geen geroddel meer over haar persoonlijke leven."

Het achtste seizoen van Keeping Up With the Kardashians wordt momenteel uitgezonden in de VS. Naast North zal ook de man van Khloé Kardashian, Lamar Odom, in het nieuwe seizoen niet te zien zijn vanwege zijn drugsverslaving.