avatar
   
Buitenland

Overlast door winters weer in Duitsland

Tags:

HAMBURG (ANP) – IJs en sneeuw hebben in delen van Duitsland voor problemen gezorgd. In Mecklenburg-Vorpommern plaatste een onbekende een levensechte sneeuwpop met een hoogte van anderhalve meter op de spoorrails. De machinist van de aankomende trein had niet door dat het om een sneeuwpop ging en remde hard, waardoor schade aan het remsysteem ontstond. Niemand raakte gewond.

In de deelstaat Beieren kwam een vrachtwagenchauffeur om het leven bij een ongeluk door de gladheid. Ook op andere wegen raakten mensen gewond door botsingen. In Hamburg overstroomde de Vismarkt opnieuw.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.