TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Zanger Peter Skellern overleden

Tags:

LONDEN (ANP) – De Britse zanger en pianist Peter Skellern is op 69-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie vrijdag bekendgemaakt via het blad 'The Mirror'. Skellern werd in 1972 wereldberoemd door de song ' You're a Lady'. Dat succes kon hij met latere singles niet meer evenaren.

In oktober vorig jaar werd bekend dat bij Skellern een hersentumor was vastgesteld die meer niet operatief was te verwijderen. Dezelfde maand werd hij met toestemming van de bisschop van Canterbury tot priester van de Anglicaanse kerk gewijd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.