TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Merkel staat volledig achter Nederland

Tags:

MÜNCHEN (ANP/DPA) – Bondskanselier Angela Merkel heeft zich vierkant achter Nederland opgesteld in de ruzie met Turkije. Nederland heeft haar ,,volledige steun en solidariteit'', zei zij maandag in München.

Merkel hekelde in het bijzonder de uitlatingen van de Turkse president Erdogan, die leden van de Nederlandse regering voor ,,nazi-overblijfselen'' heeft uitgemaakt. Vergelijkingen met de nazi's zijn ,,volkomen misplaatst'', benadrukte de bondskanselier.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.