TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

‘Nieuwe iPhone is hommage aan eerste iPhone’

Tags: ,

CUPERTINO – De iPhone bestaat dit jaar tien jaar en in het design van de nog uit te brengen iPhone 8 staat Apple daar bij stil. Althans, dat beweert het Zuid-Koreaanse ETNews op basis van analisten.

De nieuwe iPhone, waar vermoedelijk een 5,8 inch display in zit, krijgt een wat ronder uiterlijk. Daarmee zou het design meer gaan lijken op het ontwerp van de allereerste iPhone. Het gaat natuurlijk wel om een toestel uit 2017 en los van een knipoog naar de eerste iPhone zal weinig echt doen denken aan het toestel dat wijlen CEO Steve Jobs in 2007 aan de wereld toonde. De nieuwe iPhone is waarschijnlijk van glas gemaakt en de kenmerkende knop op de voorzijde gaat het veld ruimen volgens insiders.

Exacte details over de iPhone 8, zoals de nieuwe iPhone waarschijnlijk genoemd wordt, zijn nog niet bekend. Daarvoor moeten fans tot september wachten. Dan lanceert Apple doorgaans zijn nieuwe iPhones.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.