TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Partij voor de Dieren: klimaatkabinet met VVD

Tags:

DEN HAAG (ANP) – Er moet een ,,klimaatkabinet'' komen van progressieve partijen en de grootste partij, de VVD. Dat is het advies van Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren over de vorming van een nieuw kabinet.

De nieuwe regering zou, behalve de VVD, bijvoorbeeld moeten bestaan uit D66, GroenLinks, de ChristenUnie, eventueel de PvdA en de Partij voor de Dieren zelf. Thieme vindt sowieso dat het klimaatakkoord van Parijs tegen klimaatverandering de basis zou moeten zijn bij de vorming van een kabinet, zo zei ze na afloop van overleg met verkenner Edith Schippers.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.