Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Weten & Tech

KPN steekt geld in intercommaker Nello

Tags: ,

DEN HAAG - Van afstand de deur opendoen voor een vriend, een familielid of een bezorger. Dat is het idee achter de app Nello, een slimme intercom. De makers krijgen 1,5 miljoen euro van drie investeerders, waaronder KPN Ventures. De investeringstak van KPN zegt dat de markt voor slimme intercoms snel zal groeien.

KPN gaat Nello onder meer helpen het systeem in andere landen op de markt te brengen.

KPN had vorige week al aangekondigd geld te steken in een intelligent alarm voor ouderen. Het alarm van het Rotterdamse Sensara werkt met bewegingssensoren en zelflerende software. Daarnaast heeft KPN geïnvesteerd in bedrijven als cyberbeveiligers SecurityMatters en EclecticIQ. Ook richt het telecombedrijf zich op e-health.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.