TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Nieuwe eigenaar voor Kieskeurig.nl

Tags: ,

AMSTERDAM – Mediabedrijf Sanoma doet zijn vergelijkingswebsites Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be over aan het Haarlemse tech-mediahuis Reshift. Dat maakten de bedrijven donderdag bekend. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Reshift is al eigenaar van onder meer Computer!Totaal, Zoom.nl en Computer Idee. De 24 werknemers van de websites van Kieskeurig gaan per 1 juni over naar Reshift. De ondernemingsraad van Sanoma moet nog wel akkoord gaan met de deal.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.