TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Rechtbank: datavrij streamen mag wel

Tags: ,

ROTTERDAM – T-Mobile mocht zijn klanten wel degelijk onbeperkt muziek laten streamen buiten de bundel. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam donderdag bepaald. T-Mobile had eerder een dwangsom gekregen van de Autoriteit Consument & Markt, maar die is door de rechters teruggedraaid.

T-Mobile had gezegd dat zero-rating (gratis aanbieden van datastromen) volgens de Europese regels mag, ook al is het in Nederland verboden. De rechtbank was het eens met de provider: Nederland is niet bevoegd om iets te regelen. ''De uitspraak van de rechtbank betekent dat T-Mobile vooralsnog mag doorgaan met de dienst Datavrije Muziek'', aldus de rechtbank.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.