TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Tesla roept duizenden auto’s terug

Tags: ,

PALO ALTO – Tesla roept wereldwijd 53.000 auto's terug vanwege problemen met de parkeerrem. Dat heeft de Amerikaanse autofabrikant donderdag bekendgemaakt. Door een onderdeel dat kan afbreken is de auto mogelijk niet meer van de rem te krijgen.

De teruggeroepen auto's zijn tussen februari en oktober vorig jaar gebouwd. Het gaat om zowel de types Model S en Model X.

Tesla benadrukt dat het om een vrijwillige terugroepactie gaat en dat er geen berichten zijn dat de rem van een van hun auto's daadwerkelijk vast is komen te zitten. Bovendien zou slechts een klein deel van de in die periode gebruikte onderdelen mogelijk verkeerd gemaakt kunnen zijn.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.